Bekijk profiel

Basis

Voornaam

Huub

Achternaam

van Amersfoort

Inlognaam

amersfoorth

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Beweegcoach (Sonnevelt opleidingen, 2017), Inspanningsfysiologie en Ademtherapie bij Stans van der Poel (2014), Pedagogisch Medewerker Sport BSO (2012 – 2015) BHV en kinder EHBO diploma, Activiteitenbegeleider in de psychiatrie (2008 – 2010), HBO diploma Kunstzinnige therapie (2008)

Specialisaties

Geestelijke Gezondheids Zorg, Stress en Burn-out klachten, Rustmeting en Inspaninngstest, Ademhaling, Sportrusten/ Sportcoaching

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Huub Runningtherapie & Coaching

Bedrijfsadres

Eikstraat

Postcode

3812 MC

Woonplaats

Amersfoort

Emailadres

info@huubrunningtherapie.nl

Website

http://www.huubrunningtherapie.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Huubrunningtherapie is voortgekomen uit Huub’s passie voor sport en zijn interesse in en aandacht voor mensen. Als betrokken, enthousiaste en sportieve doorzetter vind hij het belangrijk om anderen deelgenoot te maken van de ervaring dat bewegen ontspannend en heilzaam werkt.

Als runningtherapeut zet Huub zijn sportiviteit en enthousiasmerende vermogen in om andere mensen te stimuleren om meer en bewuster te gaan bewegen. Gedurende het coachingstraject ga je zodoende grenzen verleggen, conditie opbouw en succeservaringen opdoen.

Hardlopen is daarvoor de ideale sport; gebruik makend van je gehele lijf en op volledig eigen kracht kom je zowel letterlijk als figuurlijk in beweging. Runningtherapie is een simpele, doeltreffende methode waarbij een gezonder evenwicht tussen lichaam en geest bewerkstelligd wordt. Hardlopen als middel tegen depressie, ter ontspanning, het hoofd leeg maken, een actievere levenshouding, ter voorkoming van een burn-out, voor een opgewekter gevoel of een gezondere leefstijl; het kan allemaal.