Basis

Voornaam

Anouk

Achternaam

Tragter – klein Goldewijk

Inlognaam

anouktragter

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Running therapeut, Orthomoleculair adviseur gevorderd, Voedingsdeskundige, Orthomoleculair specialist hormonen

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Anouk Tragter – Orthomoleculair advies en running therapie

Bedrijfsadres

Overbielseweg 1

Postcode

7274DR

Woonplaats

Geesteren

Emailadres

info@anouktragter.nl

Website

http://www.anouktragter.nl

Algemeen

Mijn verhaal

In 2016 ben ik gestart met hardlopen dmv een clinic voor 3 km. Het lukte , wat was ik trots op mijzelf! Helaas begon toen ook bijna direct de plaag die blessures heet. De blessures hebben mij echter nooit weerhouden om te blijven hardlopen. In 2019 ben ik begonnen met de sportrusten methode, wat een verademing! Sinds die tijd loop ik blessurevrij.

In december 2021 werd ik s nachts opeens gebeld, mijn vader lag in het ziekenhuis en het was zeer ernstig, zo ernstig dat hij na 8 dagen is overleden. Enkele weken later  begon ik aan mijn trainingsschema voor de halve marathon maar het ging niet. Het verdriet was te veel, mijn astma was overweldigend , kortom het ging niet. Ik kreeg toen van mijn trainer het advies, laat het schema los, laat het verdriet eruit komen maar blijf hardlopen! Het hardlopen heeft mij in die tijd heel erg geholpen. Ik kon even mijn hoofd leeg maken en de tranen laten stromen.

Dit was dan ook het moment dat ik besloot om mij aan te melden voor de cursus running therapie. Het hardlopen heeft mij erg geholpen en dit wil graag delen met andere mensen die het om welke reden dan ook moeilijk hebben en geholpen kunnen worden met een looptraining , voedingsadvies en een luisterend oor.