Basis

Voornaam

Han

Achternaam

Baeten

Inlognaam

baetenh

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Bedrijfsmaatschappelijk werk (Post-HBO РHogeschool Utrecht),Burnout: diagnostiek en behandeling (Cure en Care Development),Oplossingsgericht coachen bij werkstress burnout en overspanning (Carlo Mittendorf – De Ommezwaai),Begeleiden bij burnout en stress (Irma Wolf – Flow-Wolf),Vitaliteitscoach (Albert Sonnevelt РMind&Health),Runningcoach (BoFit),Rots- en Watertrainer (Rots en Waterinstituut),Running Instructor (Aart Stigter – AFAA),Chirunning (Marion Meester РLoopblessurevrij),Trainer Bewust Hardlopen (Ronald Valkenburg РReactivate),Trainer Sportrusten (Koen de Jong – Kiwi Nederland),Bootcampinstructeur (AALO)

Specialisaties

Vitaliteit,Vermoeidheidsklachten,Stressklachten,Burnout,Arbeidsreïntegratie

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

HB Training en Coaching

Website

http://www.loopjezelfbeter.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Ik ben Han Baeten (1962) en vanaf 1991 werkzaam in de hulpverlening. Sinds 2001 ben ik gespecialiseerd in groepsmaatschappelijk werk en bedrijfsmaatschappelijk werk.
Door het geven van specifieke trainingen over assertiviteit, persoonlijke effectiviteit, stresshantering en depressie heb ik als groepsmaatschappelijk werker veel kennis en ervaring opgedaan. In de rol van bedrijfsmaatschappelijk werker heb ik me als coach ontwikkeld bij de begeleiding van werknemers met psychosociale klachten, gespecialiseerd in stress, overspanning en burnout. Ik heb daarbij ontdekt dat de combinatie van praten, voelen en bewegen in de natuur een duidelijke meerwaarde heeft. Het is bewezen dat actief bewegen positieve effecten op onze hersenen heeft en daarmee op onze geestelijke gezondheid. Zie ook mijn website http://www.bewegenvoorjebrein.nl De genezende effecten van de natuur op onze psyche zijn ook inmiddels wetenschappelijk aangetoond. Vanuit die kennis help ik mensen met symptomen van overspannenheid, burnout en depressie op een letterlijk en figuurlijk actieve en activerende manier.