Bekijk profiel

Basis

Voornaam

Alex

Achternaam

Bekkers

Inlognaam

bekkersa

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Geregistreerd hardlooptrainer niveau 3, Geldige trainerslicentie afgegeven door Atletiekunie, Geregistreerd Beweeg Kuur Instructeur, In bezit van geldig EHBO en reanimatie certificaat.

Specialisaties

Bekend met psychisch en sociaal afwijkend gedrag

Motiverende gesprekvoering opgeleid

Kennis van sociale kaart

Groot netwerk van hulpverleners en aanverwante diensten

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Lerenhardlopen.nl

Bedrijfsadres

Korenveld 9

Postcode

5236WL

Woonplaats

Empel

Emailadres

info@lerenhardlopen.nl

Website

http://www.lerenhardlopen.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Lerenhardlopen.nl richt zich op de totale gezondheid van mensen. In beweging komen en in beweging blijven. Interesse in het persoonlijke verhaal en geen kadaveraanpak.
Lerenhardlopen.nl is al jaren aktief in het begeleiden van personen, groepen en bedrijventeams om vitaliteit en (loop-) plezier in het leven te krijgen.
Ondersteund door een groep specialisten ( fysiotherapeut, dietiste, sportwinkels, masseurs en atletiekvereniging) leveren we een complete aanpak gericht op verbetering van het welzijn. En ontwikkeling van het zelfvertrouwen.

Lerenhardlopen.nl heeft ook de vaardigheden en kwalificaties in huis om begeleiding te bieden aan mensen met beperkingen, stoornissen en andere bijzondere eigenschappen. Benadering gebeurd altijd vanuit het positieve met respect voor de persoon in kwestie. Aansluiting zoeken bij de beleving van deze bijzondere groep vergt andere kwaliteiten. Lerenhardlopen.nl biedt deze op individuele- en groepsgebonden basis.