Basis

Voornaam

Brigitte

Achternaam

Boven-Pees

Inlognaam

BriBoven

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Gecertificeerd runningtherapeut, wandelcoach, coach

Specialisaties

Coach, Wandelcoach, Runningtherapeut, Stress, Burn-Out, Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH), ADHD, ADD, Slaapproblemen, Gevoelens van Onrust, Te druk, Vermoeidheid, Niet lekker in je vel.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Amethist Natuurcoaching

Bedrijfsadres

Theodorus Rijkenstraat 9

Postcode

5154 AJ

Woonplaats

Elshout

Emailadres

info@amethistnatuurcoaching.nl

Website

http://www.amethistnatuurcoaching.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Hoi, Ik ben Brigitte en en ik ga graag samen met jou, in jouw tempo, op zoek naar hoe je weer meer ontspanning, plezier, rust en energie kunt gaan ervaren in jouw dagelijkse leven.

 

Ook voor mij was dit op enig moment in mijn leven een beetje een zoektocht. Gaandeweg deze zoektocht ben ik de heilzame werking van bewegen in de natuur gaan ervaren. Enerzijds met wandelen en anderzijds bracht ook het hardlopen mij veel ontspanning. Doordat ik al opgeleid was tot coach, ontstond bij mij het idee om dit allemaal met elkaar te gaan combineren in een eigen bedrijf en met de oprichting van Amethist Natuurcoaching werd dit werkelijkheid.

 

In een fijn stuk natuur ga ik graag samen met jou op pad voor wandelcoaching of runningtherapie, danwel een combinatie hiervan. De natuur op zichzelf doet dan vaak al een stukje van het werk en brengt de rust, het bewegen voegt daar nog iets aan toe (ruimte in het hoofd). En door mooie oefeningen in of met de natuur volgen de inzichten in hoe je weer beter naar jezelf kunt luisteren en keuzes kunt maken die bij je passen. En gaandeweg komt dan weer rust (terug) in je leven.

 

Ik help je daar graag bij. Zie ik je snel?