Basis

Voornaam

Docus

Achternaam

Engwerda

Inlognaam

buitenbroeder

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, Cognitief Gedragstherapeutisch werker , Minfulrunning-instructeur & hardlooptrainer.

Specialisaties

Mijn naam is Docus Engwerda oprichter van de Buitenbroeder, de klassieke broeder staat naast zijn client, is barmhartig, zorgzaam en present. De moderne broeder zoekt daarnaast samen met zijn client naar een weg richting meer energie, minder stress, betere slaap en een gezonder lichaam. Dit doen we buiten in de natuur door middel van op een verantwoorde en plezierige manier bewegen, individueel of in een groepje. Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige heb ik meer dan 20 jaar ervaring met werken in de GGZ. Ik heb veel affiniteit met oa AD(H)D, stemmingsproblemen, angst/paniekklachten en psychotische klachten. Maar ook met zelfbeeldproblemen, perfectionisme en burn-out.

Ik ben niet een typische ¨health-freak¨ of ¨fitness-goeroe¨, ik houd van een biertje op zn tijd en ben dol op Engelse drop. Ook ik heb wel eens stress, juist daarom probeer ik in beweging te blijven!

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

De Buitenbroeder

Woonplaats

Arnhem

Emailadres

Info@debuitenbroeder.nl

Website

http://www.debuitenbroeder.nl