Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Runningtherapie Bernheze

Website

http://www.runningtherapiebernheze.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Ik ervaar zelf dat bewegen in de buitenlucht, door weer en wind, je helpt het hoofd leeg te maken. Dit is ‘prettig’ op momenten dat het goed met je gaat en een ‘manier van overleven’ als het wat minder soepel loopt. Wandelen of hardlopen, op beide manieren ontdek je de kracht van de natuur, je ervaart de helende werking van fysieke inspanning en zal het je helpen je conditie op te bouwen of vast te houden.

Wanneer je burn-out klachten hebt, depressieve gevoelens kent of weinig energie hebt kan bewegen je helpen de strijd daartegen aan te gaan. Het kan de eerste stap op weg naar psychisch herstel zijn maar ook ondersteunend aan medicatie of psychische begeleiding.

Blijven bewegen kan alleen wanneer je blessurevrij bent: ik ben geschoold om verantwoorde training en begeleiding te verzorgen!

Essay: beschrijft hoe ik aan kijk tegen het inzetten van bewegen: http://www.runningtherapiebernheze.nl/de-trainer/van-medicijn-naar-sportbeoefening.html

Basis

Voornaam

Marleen

Achternaam

Frunt – van den Akker

Inlognaam

fruntm

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Sportmanagement (KDO),KNAU looptrainer 3,KNAU meerdaagse MILA ,Natural Running Form trainer

Specialisaties

Hardlopen met persoonlijke begeleiding en schema’s,Wandeltraining tijdens behandeling tegen kanker,Alles kan ‘op maat’ en op locatie worden aangeboden