Basis

Voornaam

Anita

Achternaam

Geijtenbeek

Inlognaam

geijtenbeeka

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Runningtherapeut, FitStap Coach, Hardlooptrainer, Leefstijlcoach

Specialisaties

Stress en Burn Out Klachten
Overgewicht
Leefstijl/Vitaliteits coaching
Overgang

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

MindSteps Lifestyle

Bedrijfsadres

Jupiterburg 16

Postcode

3437 GP

Woonplaats

Nieuwegein

Emailadres

info@mindstepslifestyle.nl

Website

http://www.mindstepslifestyle.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Ik ben een hardloper in hart en nieren. Als ik langere tijd niet kan (hard) lopen, voel ik me onrustig. Ik ben dan niet blij. Hardlopen, dat kan ook een stevige wandeling zijn, helpt mij om in stressvolle periodes overeind te blijven. Lopen is voor mij uitdaging, vrijheid, buiten zijn, ontspannen, mediteren en een manier van leven in één. Een dag niet buiten is een dag niet geleefd.

Omdat ik graag wilde dat andere mensen dit ook zouden ervaren ben ik in 2009 begonnen met het geven van hardlooptrainingen en later ook wandeltrainingen. Bewegen heeft een positieve invloed op de werking van het brein. Door te gaan bewegen kom je ook mentaal in beweging. Bewegen helpt je te ontspannen en ook om te ontstressen. Elke dag een aantal minuten bewegen geeft je lichaam en gezondheid al een enorme boost en regelmatig stevig wandelen helpt je ook nog eens op een laagdrempelige manier om op gewicht te blijven of om af te vallen.

Maar hoe begin je en zet je die eerste stap? Daar help ik je graag bij. Wil je meer weten stuur me dan een berichtje of bel me.