Bekijk profiel

Basis

Voornaam

Anita

Achternaam

Geijtenbeek

Inlognaam

geijtenbeeka

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Runningtherapeut, Sportrusten, Hardlooptrainer niveau 3, Integraal Leefstijlcoach

Specialisaties

Stress en Burn Out Klachten
Overgewicht
Leefstijl/Vitaliteits coaching
Overgang

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

MindSteps Lifestyle

Bedrijfsadres

Jupiterburg 16

Postcode

3437 GP

Woonplaats

Nieuwegein

Emailadres

info@mindstepslifestyle.nl

Website

http://www.mindstepslifestyle.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Ik ben een hardloper in hart en nieren. Als ik langere tijd niet kan (hard) lopen, voel ik me onrustig. Ik ben dan niet blij. Hardlopen, dat kan ook een stevige wandeling zijn, helpt mij om in stressvolle periodes overeind te blijven. Lopen is voor mij uitdaging, vrijheid, buiten zijn, ontspannen, mediteren en een manier van leven in één. Een dag niet buiten is een dag niet geleefd.

Omdat ik graag wilde dat andere mensen dit ook zouden ervaren ben ik in 2009 begonnen met het geven van hardlooptrainingen. Tijdens het geven van trainingen merkte ik al snel dat conditie alleen niet voldoende is om je fit en vitaal te voelen.
Het lichaam is namelijk net een klok, als één van de radertjes niet goed werkt doet het uurwerk het niet (goed). Dan moet je op zoek naar het radertje dat de boel verstoord om het uurwerk weer daarna weer aan de gang te krijgen.

Daarom ben ik me meer gaan verdiepen in wat er nodig is om lekker in je vel te zitten en heb ik in 2015 de opleiding tot Runningtherapeut gevolgd en vervolgens de opleiding tot Leefstijlcoach.

Als je wilt gaan we samen ook op zoek naar welk radertje bij jou aandacht nodig heeft en kijken we samen hoe jij weer vitaal kunt worden.