Basis

Voornaam

Jaap

Achternaam

van Gelderen

Inlognaam

gelderenj

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Runningtherapie & Ademhaling en Hartslagvariabiliteit (Koen de Jong + Simon van Woerkom),Atletiektrainer (Av Typhoon),E.H.B.O.diploma (Het Oranje Kruis),Personal Training,Bewust Denken en Doen (NCATB Training & Advies)

Specialisaties

Stress en burn-out gerelateerde klachten,Stemmingsklachten en vermoeidheidsklachten, Diabetes patiënten, Fertiliteit patiënten en Obesitas.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Runningtherapie Dordrecht

Bedrijfsadres

Van Godewijckstraat 15-A

Postcode

3311GX

Woonplaats

Dordrecht

Emailadres

info@runningtherapiedordrecht.nl

Website

http://www.runningtherapiedordrecht.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Mijn naam is Jaap van Gelderen, geboren 17 oktober 1957.
Sinds 1984 ben ik actief in de atletiek. Zelf ben ik begonnen met atletiek i.v.m. astma en ben door het hardlopen vrij van medicijnen gekomen. In de jaren 1984-1990 heb ik mijn beste tijden gelopen. De marathons van Apeldoorn en Etten-Leur werden beide gelopen in een tijd van respectievelijk 2.35.03 en 2.35.36.

De moderne mens heeft het te druk om nog iets met zijn lichaam te doen. Obesitas en depressie zijn volksziektes aan het worden. De nadelige effecten van deze leefstijl zijn inmiddels al geland binnen de politiek en het CVZ. Runningtherapie Dordrecht is een bedrijf dat mensen wil laten ontdekken dat bewegen en een actieve leefstijl belangrijk zijn om een mooi en gelukkig leven te leiden. De cultuur m.b.t. bewegen zal de komende jaren drastisch gaan verandering omdat anders de kosten in de zorg totaal de pan uit rijzen.