Basis

Voornaam

Marc

Achternaam

Harens

Inlognaam

harensm

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Lichaamsgerichte Coach (ATMA Instituut Amersfoort), Running Instructor (EFAA), Dale Carnegie Trainer (Dale Carnegie International), Ervaringsdeskundige (GGZinGeest & Trimbos), Bedrijfskunde (Universiteit Nyenrode)

Specialisaties

Burn-out en stress gerelateerde klachten, Stress en prestatie, Stress en ondernemerschap, Duurzaam herstel uit een burn-out, Ademhaling, Vitaliteit, Multidisciplinaire en persoonlijke aanpak van burn-out klachten

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

BRN-OUT

Woonplaats

Vinkeveen

Emailadres

info@brn-out.com

Website

http://www.brn-out.com

Algemeen

Mijn verhaal

Marc is runningtherapeut, coach en eigenaar van BRN-OUT. Hij heeft zelf de effecten van running therapie ervaren en is sindsdien enthousiast hardloper en bevlogen running therapeut.

BRN-OUT is gespecialiseerd in burn-out en snel herstel. Wij zijn kennispartner en werken samen aan een vitale samenleving waar burn-out en stress klachten efficiënt en duurzaam worden aangepakt. Ons doel is om van burn-out een goed behandelbare diagnose te maken en de gemiddelde duur tot herstel te verkorten.

Wij bieden een unieke multidisciplinaire methode met een dagelijks programma, dat is gericht op spoedig en duurzaam herstel. Running Therapie is hier een vast onderdeel van. Wij begeleiden professionals om meer energie te krijgen, weer geïnspireerd aan het werk te gaan en meer ontspannen uit de burn-out te komen.

Voor meer informatie verwijs ik u naar de website. Daar staat alles over onze aanpak van begeleiding naar duurzaam herstel van een burn-out.