Basis

Voornaam

Henk

Achternaam

Hiemstra

Inlognaam

hiemstrah

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Provocatief coach,Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg GGZ,Sociaal psychiatrisch verpleegkundige,Assistent looptrainer KNAU,AED/reanimatie certificaat

Specialisaties

Individueel of groepsaanbod,Combinatie met onderdelen van Chirunning,Provocatief coachen

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

TrochDrave

Website

http://www.trochdrave.nl

Algemeen

Mijn verhaal

TrochDrave is Fries voor doordraven, doorlopen. Gedoseerd hardlopen is bewezen effectief bij verschillende, stress gerelateerde klachten. Het gaat vaak om combinaties van lichamelijke en psychische klachten. Door jarenlange ervaring als verpleegkundige in de psychiatrie (vanaf 1978) heb ik geleerd dat bewegen een helpend “medicijn” is bij veel psychische klachten.

Verona Fortuin, psychiatrisch verpleegkundige en POH-GGZ is mijn compagnon bij de Runningtherapie. Naast het actief hardlopen, is haar ervaring vanuit de Runningtherapie dat dit een prachtig helpend middel is om vooral de “psychische conditie” te verbeteren. Haar uitgangspunt is dat het niet gaat om de beperkingen, maar om de mogelijkheden!

Naast hardlopen is TrochDrave provocatief coachen (coachen met warmte, humor en uitdaging) waarbij mensen eerder in beweging komen dan bij “traditioneel coachen”.

TrochDrave zet mensen in beweging. Mensen zijn flexibeler, krachtiger dan ze denken. Wilt U dat zelf (weer) ervaren? Meldt u zich dan bij ons aan voor een vrijblijvend intakegesprek.