Basis

Voornaam

Harjan

Achternaam

Dijkema

Inlognaam

Hjdijk

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Runningtherapeut / Mindful Run instructeur / Beweegcoach / Looptrainer/Vitaliteitsadviseur/Leefstijlcoach/Coach

Specialisaties

Runningtherapeut, Mindful Run instructeur, Looptrainer, Beweegcoach, Vitaliteitsadviseur, Leefstijlcoach, Coach.

Stress, burn-out, depressie, derealisatie, depersonalisatie, spanningen, onrust

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

BeweegBv

Bedrijfsadres

Vaartscherijnstraat 7

Postcode

3523ta

Woonplaats

Utrecht

Emailadres

info@beweegbv.nl

Website

http://www.beweegbv.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Ik ben Harjan en woon in Utrecht met Cindy en onze dochter Mare. Beweging, in het bijzonder hardlopen, heeft mij veel gebracht in het leven. Het heeft ervoor gezorgd dat “de mist” die ik regelmatig in mijn hoofd ervoer optrok en ik mij gezonder en gelukkiger voel. Ook heeft het mij geholpen om te ontspannen in mijn stressvolle werk als sales- en marketing manager/directeur. Dat gun ik iedereen! Als ik jouw coach mag zijn, gaan we samen hardlopen, maar niet zomaar. We doen het in jouw tempo en gebruiken diverse mooie en beproefde ademhalings-, loop- en mindfulnesstechnieken waardoor jij je beter gaat voelen. Snelheid is niet belangrijk, wel de ervaring!

Ik houd van rust en de natuur, maar krijg ook energie van de stad. In mijn trainingen breng ik dat samen. Ik loop daarom graag in stadsparken van (grotere) steden, waar ook ter wereld. Mijn “thuishaven” is het Beatrixpark (en omgeving) in Utrecht. Je vindt hier water in overvloed, vogels en vissen, monumentale bomen, onverharde paden, forten van de Hollandse Waterlinie én.. een echt natuurbos! Maar ook veel (kunstzinnige) graffiti, een skatepark, de loopbrug over de A12 en een stuk van het drukst bereden spoor van Europa. De “urban jungle” in optima forma dus. Een sfeer die je ook in de andere stadsparken terugvindt en waar ik mij thuis voel.

Naast gediplomeerd Runningtherapeut ben ik ook Mindful Run instructeur, Beweegcoach, Hardlooptrainer, Vitaliteitsadviseur en (leefstijl) coach.

Je bent van harte welkom!

Harjan