Basis

Voornaam

Henk

Achternaam

Hoekman

Inlognaam

hoekmanh

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

HBO-opleiding tot docent, Knau Looptrainer, Opleiding Kidsrunningtrainer, Wandeltrainer, Fietsdocent, Decaan/ loopbaanbegeleider mbo-studenten, Bijscholing Runningbootcamp, Ervaringsdeskundige burn-out

Specialisaties

Burn-out, Stress, Slecht slapen, Depressies, Vermoeidheid, Overgewicht, Diabetespatiënten, Jeugdproblematiek

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Met Henk Vooruit

Bedrijfsadres

Carlierstraat 21

Postcode

8919BB

Woonplaats

Leeuwarden

Emailadres

info@methenkvooruit.nl

Website

http://www.methenkvooruit.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Bewegen is ontspannen. Hardlopen en fietsen werken ondersteunend bij verschillende lichamelijke en psychische klachten. Je wordt er relaxed van, je voelt je beter, je slaapt er beter door. Bij mij ligt de focus op no-nonsense, plezier, terug naar de natuur en begeleiding op maat. Hardlopen, wandelen  of fietsen, je gaat met Henk VOORUIT.

Ik ben Henk Hoekman en heb ervaren wat een burn-out is. Ik weet als geen ander hoe belangrijk bewegen is. Bewegen betekent voor mij minder piekeren, beter ontspannen en minder stress.

Als running therapeut combineer ik deze levensles met mijn passie en kennis. Zo kan ik jou ondersteunen in de weg naar ontspanning. Dit kan zowel op individueel als op groepsniveau. Het gaat hierbij niet om prestaties, maar om het afstemmen van een tempo dat bij je past. Lekker naar buiten, het hoofd leeg maken en genieten!