Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

VitalMe

Bedrijfsadres

Koningin Wilhelminaweg 54

Postcode

8453 WT

Woonplaats

Oranjewoud

Emailadres

Marike@vitalme.nl

Website

http://www.vitalme.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de uitzendbranche als consulent, vestigingsmanager en HR adviseur besloot ik mijn baan op te zeggen en de studie organisatiepsychologie te gaan volgen. Tijdens die periode ben ik gaan hardlopen en ontdekte ik wat voor positieve energie daarbij vrij kwam. Ik besloot dat ik daar wat mee wilde doen, Runningtherapie! Ik wil je laten ervaren wat lopen met je doet. Er komt van alles in beweging. Niet alleen je conditie, kracht en uithoudingsvermogen neemt toe maar ook je veerkracht, incasseringsvermogen en balans. We lopen in het bos en door de weilanden omdat er niets zo goed werkt voor de menselijke geest als de natuur. Je ervaart de seizoenen en voelt de elementen.

Samen stap voor stap, met veel aandacht voor de ademhaling en voor ontspanning. Geen prestatie, geen druk, alleen letterlijk en figuurlijk in beweging komen.

Naast Runningtherapie geef ik ook individueel Body Mind Release Therapie en heb ik ik mijn eigen Yin-Yoga studio in Oranjewoud waar ik Yin-Yoga in groepsverband geef.

Basis

Voornaam

Marike

Achternaam

Hylkema-van der Leeuw

Inlognaam

hylkemam

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

HBO Organisatiepsychologie,HBO leergang Psychologie en Coaching,Ademhalingstherapie en inspanningsfysiologie (Energycontrol academie),Gecertificeerd Mindful Run instructeur. Body Mind Release Therapeut, Yin-Yoga docent

Specialisaties

Rug- en nekklachten,Spierspanning,(Spannings)hoofdpijn,Depressie,Burn-out en overspannenheid,Angst- en paniekaanvallen,Stress en slapeloosheid,Slechte lichamelijk en geestelijke conditie door overgewicht,Lusteloosheid en onbehagen, Vermoeidheid, niet in je kracht staan, weinig energie!