Bekijk profiel

Basis

Voornaam

Stefan Jansen

Inlognaam

jansens

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Academie voor Lichamelijke Opvoeding, Psychomotorische therapie, Cognitieve gedragstherapie (CGT), Schematherapie (SFT), Dialectische Gedragstherapie (DGT), Motiverende gespreksvoering (MGV), Buitensport, EHBO

Specialisaties

Werken vanuit eigen kracht en persoonlijk (empowerment),
Geïntegreerde aanpak (lichamelijke en cognitieve benadering),
Stemmingsklachten (somberheid/depressie/burn-out en angst),
Lichamelijke en emotionele regulatie (ademhaling/hartslag/stressklachten),
Ondersteuning bij het doorbreken van (negatieve) gedragspatronen (CGT, Schematherapie, Dialectische gedragstherapie),

Variatiemogelijkheden in training; vanuit lichaamsgericht werken naar sociaal-emotionele interventies en visa versa: bewegen kan zowel als middel én als doel worden ingezet. Een krachtige combinatie wanneer daar ook (sport)psychologische interventies toegepast kunnen worden.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Mas Training

Woonplaats

Hendrik Ido Ambacht

Website

http://www.mastraining.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Hardlopen is meer dan slechts de ene voet voor de anderen zetten. De stappen kunnen ook een betekenis verschuilen. Een stap vooruit, een stap in de goede richting. De stap zetten naar..

Dat heb ik, Stefan, ook ontdekt. Elke stap die je zet, doet iets met je. En betekenis geven aan die stappen is wat mij helpt om de volgende stap te zetten. Voor de toekomst, of om te leren vanuit het verleden.

Ik kan jou helpen om betekenis te geven aan de stappen. Een nieuwe waarde toekennen aan jouw welzijn, zowel fysiek als mentaal, en dus opnieuw in contact contact komen met jezelf.

Na mijn ervaring als docent Lichamelijk Opvoeding, ben ik hedendaags onder andere werkzaam in de specialistische GGZ als psychomotorisch therapeut, gedragstherapeut en runningtherapeut.

De balans tussen spanning en ontspanning, juiste ademhaling en optimale fysieke belasting kunnen op diverse manieren toegepast worden in Runningtherapie.