Basis

Voornaam

Helen

Achternaam

van der Voorn

Inlognaam

JIJZIJN

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Runningtherapeut, running instructeur, psycho-sociale therapeut, hypnotherapeut

Specialisaties

Depressie, burn-out, overspannenheid, onzekerheid, grenzen, angstklachten, hyperventilatie, eetproblematiek.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

JIJZIJN

Bedrijfsadres

Burgemeester Cambier van Nootenstraat 28

Postcode

3604AK

Woonplaats

Maarssen

Emailadres

hmvandervoorn@gmail.com

Website

http://www.jijzijn.nu

Algemeen

Mijn verhaal

Welkom bij JIJZIJN.

Ik ben Helen van der Voorn, (running)therapeut en ervaringsdeskundige eetstoornissen. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om te voelen, jezelf te zijn en je eigen pad te volgen.

 

Bewegen helpt mij om op te laden, mijn hoofd leeg te maken en meer rust te ervaren. Door goed naar mijn lichaam te luisteren, voel ik steeds beter aan waar mijn lichaam en geest behoefte aan heeft. Tijdens het hardlopen kan ik los komen, voelen, relativeren, opladen en soms ook afreageren. In de loop van de jaren ben ik ook anders gaan hardlopen, van prestatiegericht naar genieten van het hardlopen. Tegenwoordig loop ik veel bewuster, met als belangrijkste resultaat dat ik meer energie krijg van het hardlopen.

 

Mijn ervaringen wil ik graag delen. Ik ben de opleiding tot running therapeut gaan volgen om anderen professioneel te kunnen begeleiden en kennis te laten maken met positieve effecten van hardlopen. Tijdens de trainingen zal ik je leren hoe je met juiste technieken en aandacht, ontspannend en minder belastend kan bewegen. Zodat ook jij je kan opladen door je fysiek in te spannen.

 

Door mijn eetstoornis verleden was de lol in het hardlopen weg. Hardlopen moest en werd dwangmatig. Ik heb weer geleerd om op een gezonde manier te kunnen bewegen en er van te genieten, vanuit mezelf. Ook hierin kan ik je begeleiden, bewegen vanuit jezelf met plezier. Onderdeel van mijn therapie en begeleiding is dat ik mijn eigen ervaringen functioneel inzet. En dat werkt: het verbindt en biedt perspectief.