Basis

Voornaam

Karel

Achternaam

Petiet

Inlognaam

Karel

Opleiding & Specialisme

Specialisaties

– Burn-out – Ikzelf kom uit de financiële sector dus herken de stressoren

– Verslaving – Ik heb jarenlang training gegeven bij GGZ De Hoop in Dordrecht en met veel mensen samen gewerkt naar herstel

– Looptechniek – Ik geef hardlooptraining bij de atletiekvereniging met de specialisatie Looptechniek dus ben je blessure gevoelig, dan kan ik je goed helpen

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Petietrunningtherapie

Postcode

4243 JA

Woonplaats

Nieuwland

Emailadres

info@petiet-runningtherapie.nl

Website

http://www.petiet-runningtherapie.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Mijn naam is Karel Petiet. Ik ben runningtherapeut en enthousiaste beoefenaar en genieter van de loopsport.

Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat hardlopen een heerlijke vorm van bewegen is. Het enige dat je nodig hebt is een paar goede loopschoenen, een uurtje van jouw dag en een droge handdoek voor die verdiende douche.

Toen ik 12 jaar was stuurde mijn turntrainer mij naar de atletiekbaan. Met frisse tegenzin verruilde ik de trampoline voor het rode tartan. Achteraf een fantastische zet. Op de atletiekbaan bloeide ik op, genoot van de 800 en 1500 meter-wedstrijden. Later de marathon op de weg en tegenwoordig vooral trails door de natuur.

In mijn trainingen ben ik serieus, gedreven en gericht op de mens. Mijn motto is, dat de mens altijd belangrijker is dan het schema. Daarnaast combineer ik graag een goed gesprek met een grap.

Elke week geef ik runningtherapie. Wat ik hieraan het mooiste vind? Dat mensen zichzelf verbazen, dat teleurstelling wordt omgebogen in trots, dat mensen weer geloof krijgen in zichzelf en dat ik daar een bijdrage aan mag leveren.