Basis

Voornaam

Lisette

Achternaam

van Kesteren

Inlognaam

kesterenl

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Bachelor

Specialisaties

Verlies & Rouw Therapeut – Toegepast Psycholoog – RunningTherapeut – Vitaliteitscoach –

Depressie – Burn-out – Rouwverwerking – Stress – Angst & Paniekstoornis – Trauma – Verlies impact (denk hierbij aan relatiebreuk, echtscheiding, verhuizing, verlies van baan, vriendschapsbreuk etc.).

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Loopsportcentrum Houten

Bedrijfsadres

Kruisboog 4

Postcode

3994 AE

Woonplaats

Houten

Emailadres

lisette@loopsportcentrumhouten.nl

Website

http://www.lisettevankesteren.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Alles kan, als jij het laat gebeuren…”

Vitaliteit, gezondheid, mentale en fysieke fitheid, conditie, prestatie. Iedereen heeft een reden om te bewegen. Wat beweegt jou…?!?

Mijn naam is Lisette van Kesteren. Als toegepast psycholoog, Rouw & Verlies therapeut en Runningtherapeut® houd ik mij binnen diverse samenwerkingsverbanden bezig met counseling & coachen, begeleiden en trainen van groepen en individuen waarbij het thema beweging onlosmakelijk verbonden is.
Verlies & Rouw verwerking
Iedereen krijgt te maken met verlies en dat kan een grote impact op jou hebben. Voor het omgaan met verlies is een woord: rouwen. Het betekent dat jij langzaam went aan het idee van het verlies en dat jij de nieuwe situatie langzaam begrijpt. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan; omgaan met rouw en verlies kan erg moeilijk zijn.
Bij rouw- en verliesverwerking denk je misschien al snel aan het verwerken van het verlies van een dierbaar persoon. Maar er zijn meerdere soorten rouwverwerking te onderscheiden; bijvoorbeeld het verliezen van een baan, bij een scheiding, bij ziekte, of het verliezen van een huisdier. Dit zijn allemaal ingrijpende gebeurtenissen die je een plekje moet geven.
Rouwen kan gepaard gaan met allerlei (heftige) verschijnselen. Je bent verdrietig, voelt je leeg van binnen en de dagelijkse dingen zijn ineens minder belangrijk. Misschien ben je in de war, of heb je nergens meer zin in. Omdat dit een grote invloed op jou kan hebben is het belangrijk om de verschijnselen te kunnen herkennen. Hier vind je meer rouwsymptomen.

Als Verlies- en rouwtherapeut ondersteun ik jou in het ‘op verhaal komen’ over jouw verlies. Leer je omgaan met emoties, cognities en situaties die een probleem (kunnen) vormen in het rouwproces.
Als Verlies- en rouwtherapeut help ik je bij het hervinden van balans na verlies en ondersteun je bij het integreren van het verlies in jouw
leven.

Meer info vind je hier: http://www.lisettevankesteren.nl

Mijn persoonlijke verhaal: http://www.runningforturner.nl

Energieke groet,

Lisette van Kesteren