Basis

Voornaam

Anita

Achternaam

Kinsbergen

Inlognaam

kinsbergena

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

coaching, rouw, burn-out, depressie, angststoornis, diabetes, MS, autisme, kanker, slechtzienden/blinden, verslaving, obesitas, handelingsgericht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Runningtherapie Baarn

Bedrijfsadres

Stadhouderslaan 40

Postcode

3761 EM

Woonplaats

Soest

Emailadres

info@runningtherapiebaarn.nl

Website

http://www.runningtherapiebaarn.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Ik heb de opleiding Arbeidsmarktpolitiek -Personeelsbeleid gevolgd en de Academie voor Psycho Sociaal Welzijn. Na jaren bij een uitzendorganisatie gewerkt te hebben als intercedente ben ik vervolgens negen jaar actief geweest als reintegratiemedewerkster/personeelsfunctionaris bij een Jeugdhulpverleningsinstelling.
De afgelopen jaren ben ik actief als ondernemer, hardloopster en een sporadische marathonloopster. Ik kan de werking van hardlopen alleen maar onderstrepen door eigen ervaringen. Sinds ik hardloop voel ik mij fitter en zit ik nog beter in mijn vel. Vanuit die visie en ervaring wil ik zoveel mogelijk mensen aan het lopen brengen en houden. Mede daarom ben ik ook bestuurslid van Runningtherapie Nederland. Door mijn ervaring met Runningtherapie weet ik dat bewegen een enorme positieve invloed heeft op clienten met stressgerelateerde klachten (zoals burn-out, depressie enz) en ben ik ervan overtuigd geraakt dat klachten sterk zullen dalen als men gaat hardlopen. Niet met de bedoeling gelijk een marathon te moeten inplannen, maar vooral om het prettige lopersgevoel te ontdekken.