Basis

Voornaam

Gerda

Achternaam

Kloet-Huybers

Inlognaam

kloetg

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Specialist Counsellor/Coach, Burn-out coach ,NASM Personal Trainer

Specialisaties

Als counsellor & coach heb ik mij gespecialiseerd in stress en stressgerelateerde klachten (o.a. burn-out | depressie | angst | paniek), loopbaanbegeleiding,verlies- en rouwverwerking

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Kloet Coaching

Postcode

2641GA

Woonplaats

PIJNACKER

Emailadres

gerda@kloetcoaching.nl

Website

http://www.kloetcoaching.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Ik woon en werk in regio Delft/Den Haag, ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen (inmiddels beide volwassen). Ik ben graag in beweging, zowel fysiek als mentaal, hou van nieuwe dingen leren, vaardigheden ontwikkelen, kennis opdoen en kennis delen!

Mijn leven lang ben ik enthousiast sporter/ triathleet en ik weet uit ervaring wat ‘beweging’ met je doet. Ik ga iedere dag even naar buiten. Buitenlucht geeft mij rust in mijn hoofd, ik krijg er een geluksgevoel van en het geeft mij energie.

Mijn ervaring als sporter, personal trainer en coach & counsellor combineer ik tijdens mijn trainingen. Een prachtige vorm van buiten bewegen, die helpt lichaam en geest (weer) in balans te brengen.

Burn Out- en Re-integratiebegeleiding
Ik verzorg zowel preventieve- als curatieve begeleidingstrajecten en begeleid re-integratie. Mijn aanpak is een unieke combinatie van lichaamsbeweging zonder prestatiedruk met cognitieve en mentale coaching in de natuur.

‘Als je lichaam verandert, dan verandert je denken’ (Wittgenstein, filosoof)