Bekijk profiel

Basis

Voornaam

Tamara

Achternaam

van de Laar – Spitters

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Stress-burn-out coach, Verpleegkundige, Manager, DISC- trainer, Vitaliteitcoach, EHBO

Specialisaties

Mijn naam is Tamara Spitters, leuk om kennis te maken!

Samen met onze trainers en coaches zetten we ons dagelijks in om mensen outdoor in beweging te brengen en te coachen. Lekker je hoofd leeg te maken! Je hebt stap 1 gezet ; oriëntatie en bewustwording. Wil je tips of een kennismaking plannen? Meld je direct aan via de website!
In deze tijd loopt iedereen er tegenaan: we moeten de hele dag door keuzes maken.

Door drukte, stress of andere klachten kun je in een cirkel terechtkomen waardoor je niet persé keuzes maakt die je verder helpen. Spanning en stress is een signaal van het lichaam dat je uit je comfortzone bent. Dat er geen evenwicht is tussen je taaklast en wat je kunt dragen. Dat iets in je leven niet goed past bij wie je bent of wat je belangrijk vindt. Het is steeds een teken dat er iets moet veranderen.

Hulp!
Soms kun je hier hulp bij gebruiken. In Nederland zien we hulp vragen vaak als een teken van zwakte. Wij zien de hulpvraag of mensen met spanningsklachten niet als probleemgeval, maar als gezonde mensen die een normale reactie vertonen op een ongezonde druk, vaak gecombineerd met een stressverhogende manier van denken (piekeren).

Stress, overspannenheid of burn-out hoeven er niet toe te leiden dat je lange tijd niet kunt werken. Hoe moe en moedeloos je nu misschien voelt; onze ervaring leert dat mensen al vrij snel weer (geheel of gedeeltelijk) en met plezier aan de slag kunnen. Onderzoek leert dat op een verantwoord moment weer aan het werk gaan, bijdraagt aan herstel.

Hoe kom je nou tot krachtige keuzes maken die bijdragen aan jouw toekomst?
Wij bieden 7 stappen aan die jou hierbij helpen. Bij elke stap beantwoord je een aantal vragen waaruit jouw eigen plan en traject ontstaat. Elke stap wordt ondersteund door verschillende opdrachten en hulpmiddelen, alle afhankelijk van jouw plan. Samen werken we naar een effectief resultaat zodat jij leert om keuzes te maken voor jezelf.

E-book Keuze’s maken downloaden?

http://spitters-coaching-veldhoven.nl/wp/wp-content/uploads/2019/08/Keuzes-maken-in-7-stappen-_-def.pdf

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Spitters coaching

Bedrijfsadres

Oude Kerkstraat 61A

Postcode

5507LB

Woonplaats

Veldhoven

Emailadres

contact@spitterscoaching.com

Website

http://www.spitters-coaching-veldhoven.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Merk jij ook op dat de maatschappij om ons heen versneld en dat verwachtingen hoog liggen? En merk je dan ook op dat ieder in je omgeving hier verschillend op reageert? Dat steeds meer mensen uitdagingen hebben met keuzes maken. Het goed willen doen voor iedereen. Het leven leeft hen i.p.v. dat ze het zelf creëren.

Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende in de zorg, binnen het Maxima Medisch Centrum, Rode kruis en Mappa Mondo. Heb ik als trainer & coach een bijzonder krachtig programma kunnen creëren waardoor het waardevol is om zelf tot de kern te komen van deze uitdagingen.

We creëren persoonlijk resultaat door mensen in beweging te brengen. We doen dit door runningtherapie, bootcamp en mentaal coachen.

Ken jij iemand voor wie ik van waarde kan zijn? Stuur me een whatts-app bericht of mail naar contact@spitterscoaching.com

Bewegen is kracht!

Tamara van de Laar- Spitters