Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Kims Life Coaching

Bedrijfsadres

Kapelstraat 99

Postcode

5401 EH

Woonplaats

Uden

Emailadres

info@kimslifecoaching.nl

Website

http://www.kimslifecoaching.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Kims Life Coaching staat voor en gaat voor het weer eigenaar worden van je eigen leven. Hoe vaak laten mensen zich leiden door stress, piekeren, vermoeidheid, etc. en worden ze eigenlijk geleefd?

Zelf weet ik al te goed wat voor een positief effect running heeft op lichaam en geest. Stress en doordraven van gedachten en bezigheden beheersten vaak mijn leven, maar met behulp van hardlopen is dit goed onder controle te houden.

Bij Kims Life Coaching wordt Runningtherapie gecombineerd met diverse coaching tools. Op deze manier probeer ik van diverse kanten het beoogde resultaat te behalen en de zelfredzaamheid te verhogen voor in de toekomst.

Basis

Voornaam

Kim

Achternaam

van Lee

Inlognaam

leek

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Gediplomeerd Life Coach, DAN Basic Life Support incl AED, Runninginstructor (Run2Day), Basis en functionele Anatomie (EEFA), Trainingsleer (EFAA), Inspanningsfysiologie (EFAA), Ademhaling en hartslagvariabiliteit (BrainActivity), traumacoaching

Specialisaties

Vermindering piekeren, verhogen zelfvertrouwen, stressmanagement, doorbreken vicieuze cirkel, durn-out, depressie, trauma