Bekijk profiel

Basis

Voornaam

Mirjam

Achternaam

Melai

Inlognaam

melaim

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

HBO-SPH, HBO-management in de zorg, Hardlooptrainer, Natural running coach, Wildernesscoach

Specialisaties

Burn-Out

Depressie

Klachten rondom zwangerschap

Eetproblematiek

Verslaving

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Runways Amersfoort

Bedrijfsadres

Straaat van Gibraltar 186

Postcode

3825XW

Woonplaats

Amersfoort

Emailadres

runwaysamersfoort@gmail.com

Website

http://www.runwaysamersfoort.com

Algemeen

Mijn verhaal

Ik ben Mirjam, eigenaar van Runways Amersfoort, en al meer dan 20 jaar bezield hardloper. Als ik maar een paar keer per week mijn schoenen uit mag doen en het bos in kan gaan om te rennen, dan blijft het met mij goed gaan en kan ik het leven aan! Want dat is wat ik het liefst doe als ik ga rennen; op blote voeten en over (on)gebaande paden lekker gaan en zoeken waar de energie te vinden is!

In alles wat ik doe vind je twee thema’s terug: bewegen en natuur. Bewegen in de natuur, met de natuur en vanuit de natuur. Dit komt voort uit mijn overtuiging dat de natuur niet alleen om je heen is of daarbuiten in het bos, maar dat deze vooral in jou zelf zit! Door te gaan rennen in die natuur kan je je weer verbonden gaan voelen met je eigen natuur en je vrijer gaan voelen. Contact maken met je basis en de essentie in jou gaan voelen en leven!

Als jij met mij er op uit wilt gaan, verwacht ik niet van je dat jij ook je schoenen uittrekt, maar bovenstaande thema’s zullen wel altijd uitgangspunt zijn van mijn trajecten, lessen en workshops.
Daardoor zullen mijn lessen altijd eenvoudig, duidelijk en concreet zijn. De natuur heeft namelijk altijd een antwoord. En de antwoorden op jouw vragen liggen daarom al in jou verscholen. Mentaal en ook fysiek. We hoeven ze alleen nog maar samen naar boven te halen. Leren herkennen, erkennen, volgen en leven!

Als coach ervaren anderen mij als open en eerlijk, met aandacht voor iedereen afzonderlijk. Ik ben authentiek maar ook een beetje eigenzinnig. Ik doe de dingen op mijn manier, maar wel altijd afgestemd op de ander.
Ik ben gedreven in mijn werk, enthousiast en bevlogen voor wat ik doe.
Hoewel daadkracht en stoerheid ook vaak aan mij gekoppeld worden, wordt ik ook gezien als een aardig, vriendelijk en zacht persoon.

Ik kijk ernaar uit om de natuur in jou naar boven te halen en lekker een rondje in het bos of door de duinen te gaan rennen of wandelen! En mijn passie voor natuur en bewegen met jou te delen…