Basis

Voornaam

Stef

Achternaam

Mennens

Inlognaam

mennenss

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Opleiding tot Stresscounselor (Sonnevelt Opleidingen), Opleiding tot Zelfstandig Looptrainer (LT3-licentie) (Atletiekunie), Bijscholing 'De zes aanrakingen' (shiatsu-massage) (Sonnevelt Opleidingen/Hands On Tao Shiatsu Institute), EHBO en reanimatie (aangesloten bij Hartslagnu), bijscholing Positieve Psychologie (Civas); combi-opleiding medische & psychosociale basiskennis (De Energieschool); opleiding tot RCVRY RUN-trainer (stichting RCVRY RUN)

Specialisaties

Stresscounseling  (gericht op stressklachten t.g.v. arbeidsconflicten of relationele problemen en verlies), actief in de vorm van een runningtherapietraject of in een wandeltherapie-setting | Hardloopcoaching (voor het bereiken van een persoonlijk doel of om terug te keren na een blessure) | Mindful running (om gewoon even je hoofd even leeg te lopen in een kleine groep in een mooie omgeving) | RCVRY RUN (fit blijven en weer worden, speciaal voor vrouwen met een borstkanker)

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Better off Running

Bedrijfsadres

Grevelingen 58

Postcode

5172 AD

Woonplaats

Kaatsheuvel

Emailadres

praktijk@betteroffrunning.nl

Website

betteroffrunning.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Better off Running is een praktijk voor runningtherapie, stresscounseling, mindful running en RCVRY RUN gevestigd in Midden-Brabant. Mijn naam is Stef Mennens, gediplomeerd stresscounselor met specialisatie runningtherapie.

Bij runningtherapie ga ik op basis van een programma op maat (dus ook vanaf ‘nul’ hardloopervaring mogelijk) met u hardlopen, telkens onderbroken door korte gesprekken die we al wandelend zullen voeren. Doel hiervan is u op actieve wijze achter de oorzaak van uw overspannenheid, burn-out of depressie te laten komen en u een mogelijke uitweg te laten vinden. U zult ervaren dat ogenschijnlijk complexe zaken overzichtelijker worden als u fysiek wordt uitgedaagd.

Mocht zeer rustig hardlopen voor u in het begin te belastend zijn, dan ga ik graag met u een stresscounseling-traject in waarin wij al wandelend in een rustige omgeving met elkaar in gesprek gaan.