Basis

Voornaam

Stef

Achternaam

Mennens

Inlognaam

mennenss

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Opleiding tot Stresscounselor (Sonnevelt Opleidingen), Opleiding tot Zelfstandig Looptrainer (LT3-licentie) (Atletiekunie), Bijscholing 'De zes aanrakingen' (shiatsu-massage) (Sonnevelt Opleidingen/Hands On Tao Shiatsu Institute), EHBO en reanimatie (aangesloten bij Hartslagnu), bijscholing Positieve Psychologie (Civas)

Specialisaties

Stresscounseling  (gericht op stressklachten t.g.v. arbeidsconflicten of relationele problemen en verlies), actief in de vorm van een runningtherapietraject of in een conventionele 1-op-1 gesprekssetting | Hardloopcoaching (voor het bereiken van een persoonlijk doel of om terug te keren na een blessure) | Laagbelastend hardlopen (om gewoon een of twee keer per week je hoofd even leeg te lopen in een kleine groep in een mooie omgeving)

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Better off Running

Bedrijfsadres

Grevelingen 58

Postcode

5172 AD

Woonplaats

Kaatsheuvel

Emailadres

praktijk@betteroffrunning.nl

Website

betteroffrunning.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Better off Running is een praktijk voor runningtherapie en stresscounseling gevestigd in Midden-Brabant. Mijn naam is Stef Mennens, gediplomeerd stresscounselor met specialisatie runningtherapie.

Bij runningtherapie ga ik op basis van een programma op maat (dus ook vanaf ‘nul’ hardloopervaring mogelijk) met u hardlopen, telkens onderbroken door korte gesprekken die we al wandelend zullen voeren. Doel hiervan is u op actieve wijze achter de oorzaak van uw overspannenheid, burn-out of depressie te laten komen en u een mogelijke uitweg te laten vinden. U zult ervaren dat ogenschijnlijk complexe zaken overzichtelijker worden als u fysiek wordt uitgedaagd.

Mocht zeer rustig hardlopen voor u in het begin te belastend zijn, dan ga ik graag met u een stresscounseling-traject in waarin wij eerst zittend in een rustige omgeving met elkaar in gesprek gaan. Gaandeweg kunnen we dan kijken of het mogelijk is om toch al wandelend of zelfs zeer rustig hardlopend aan de slag te gaan.