Bekijk profiel

Algemeen

Mijn verhaal

Leuk kennis te maken!

Ik ben Mieke Lijbers, geboren en getogen in Kootwijkerbroek, 35 jaar, getrouwd, trotse mams van 3 prachtkinders en woon in Barneveld. Na de HAVO de opleiding toerisme van Hogeschool TIO afgerond. Vervolgens het bedrijfsleven ingerold en ervaring opgedaan als medewerker binnendienst, office manager en teamleider.

Mijn karaktereigenschappen; enthousiast, direct, open en eerlijk. Sociaal, oprecht geïnteresseerd en empathisch. Ik ben positief, sportief, een echte ‘aanpakker’ en een perfectionist.

In mijn vrije tijd sport ik graag: hardlopen, racefietsen en zwemmen. Doe graag een wedstrijdloopje of een korte sprint triatlon. Van een goed boek, muziek, dagje sauna of gezellige mensen om mij heen kan ik ook ontzettend genieten.

In 2017 ging ik keihard onderuit; burn-out. Mijn uitgebreide persoonlijke verhaal
kun je lezen in het blog ‘angst’.

In 2019 ben ik gestart met de post-HBO voor leefstijlcoach bij Sonnevelt. Daarnaast nog een extra opleiding stress en burn-out counselling gestart en volgde ik de opleiding Running therapie. Verder heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals stress (orthomoleculaire cursus) mindful run, praktische psychologie en diverse running clinics.

Eind 2019 heb ik mijnleefstijl.coach opgericht en in februari 2020 ben ik officieel gestart! In 2020 ben ik volledig afgestudeerd en aangesloten bij de beroepsverenigingen BLCN en BRTN.

Mijn persoonlijke doel is jou echt zien en helpen!

Zowel voor particuliere als zakelijke samenwerkingen

Basis

Voornaam

Mieke

Achternaam

Lijbers

Inlognaam

Mieke

Opleiding & Specialisme

Specialisaties

Leefstijlcoach

Voedingsadvies

Stress

Ontspannen

Burn-out

Pro actieve verzuimbegeleiding

Re-integratie

Workshop

Lezing

Training

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

mijnleefstijl.coach

Bedrijfsadres

Bellstraat 35, 1e etage

Postcode

3771 AH

Woonplaats

Barneveld

Emailadres

info@mijnleefstijl.coach

Website

http://www.mijnleefstijl.coach