Basis

Voornaam

Mieke

Achternaam

Lijbers

Inlognaam

Mieke

Opleiding & Specialisme

Specialisaties

Leefstijlcoach

(orthomoleculair) voedings- en suppletie advies

Stress / Burn-out

Pro actieve verzuimbegeleiding

Re-integratie

Workshops / Lezingen / Gastlessen

 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

mijnleefstijl.coach

Bedrijfsadres

Het ruige veld 21

Postcode

3773 ZE

Woonplaats

Barneveld

Emailadres

info@mijnleefstijl.coach

Website

http://www.mijnleefstijl.coach

Algemeen

Mijn verhaal

Leuk kennis te maken!

Ik ben Mieke Lijbers, geboren en getogen in Kootwijkerbroek, 38 jaar, getrouwd, trotse mams van 3 prachtkinders en woon in Barneveld. Na de HAVO de opleiding toerisme van Hogeschool TIO afgerond. Vervolgens het bedrijfsleven ingerold en ervaring opgedaan als medewerker binnendienst, office manager en teamleider.

Mijn karaktereigenschappen; enthousiast, direct, open en eerlijk. Sociaal, oprecht geïnteresseerd en empathisch. Ik ben positief, sportief, een echte ‘aanpakker’ en een perfectionist.

In mijn vrije tijd sport ik graag: hardlopen, racefietsen en wandelen. Doe graag een wedstrijdloopje of een korte sprint triatlon. Van een goed boek, muziek, dagje sauna of gezellige mensen om mij heen kan ik ook ontzettend genieten.

In 2017 ging ik keihard onderuit; burn-out. Mijn uitgebreide persoonlijke verhaal
kun je lezen in het blog ‘angst’.

In 2019 ben ik gestart met de post-HBO voor leefstijlcoach bij Sonnevelt. Daarnaast nog een extra opleiding stress en burn-out counselling gestart en volgde ik de opleiding Running therapie. Tevens heb ik de opleiding orthomoleculaire voeding afgerond. Verder heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals stress (orthomoleculaire cursus) mindful run, praktische psychologie en diverse running clinics.

Eind 2019 heb ik mijnleefstijl.coach opgericht en in februari 2020 ben ik officieel gestart! In 2020 ben ik volledig afgestudeerd en aangesloten bij de beroepsverenigingen BLCN, BRTN en ingeschreven bij kwaliteitsregister KABIZ.

Mijn persoonlijke doel is jou echt zien en helpen!

Zowel voor particuliere als zakelijke samenwerkingen