Basis

Voornaam

Marga

Achternaam

Wiegman

Inlognaam

mind2run

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Sportleider (CIOS). Gymnastiekdocent (ALO). Hardlooptrainer (Atletiekunie). Leerkracht speciaal onderwijs. Ademhaling (Sportrusten). Coach (Mind&Health). Reanimatie/AED

Specialisaties

Burn-out. Depressie. Neerslachtigheid. Paniek- en angstgevoelens. Slapeloosheid. PDD-NOS. Autisme. ADHD. Hardlopen met reuma, astma en andere chronische aandoeningen. Hardlopen na hartrevalidatie. Hardlopen bij NAH. Wandelen-als-hardlopen-niet-kan. Vitaliteitstrajecten. Hardloopclinics. Bedrijfsclinics. Persoonlijke begeleiding en coaching.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Mind2Run

Bedrijfsadres

L. Ademalaan, 2

Postcode

8453 WL

Woonplaats

ORANJEWOUD

Emailadres

info@mind2run.nl

Website

http://www.mind2run.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Door eigen (hardloop)ervaringen en opgedane kennis graag te willen delen met anderen is Mind2Run, het bedrijf van Marga en Roos, in 2008 ontstaan.

Mind2Run stimuleert en motiveert mensen om in beweging te komen en hun leefstijl te veranderen. Niet de prestatie, maar het plezier is hierbij het belangrijkste. De fysieke en mentale vitaliteit die hierdoor ontstaat, is de opmaat naar een fitter en gezonder leven.

Door te bewegen komt er veel meer in beweging en ontstaat er weer balans tussen lichaam en geest met daarbij een fantastisch gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid.

Onze aanpak is pragmatisch, met beide voeten dus letterlijk op de grond…bosgrond! Want niets werkt mentaal beter dan bewegen buiten in de natuur en het ervaren van de seizoenen en elementen.

Om terugval na een Runningtherapietraject te voorkomen is de mogelijkheid gecreëerd om door te stromen naar een loopgroep.