Basis

Voornaam

Mirjam

Achternaam

Boomsma

Inlognaam

mirjamboomsma

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

HBO SPH, Looptrainer 3 Atletiekunie, trailruntrainer en ChiWalking (wandelen) en ChiRunning instructeur (hardlopen), fitnesstrainer A, seniorensportleider

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Lopen in Balans

Bedrijfsadres

De Finne 19

Postcode

9022AZ

Woonplaats

Mantgum

Emailadres

info@lopeninbalans.nl

Website

http://www.lopeninbalans.nl

Algemeen

Mijn verhaal

In mijn rol als Running Therapeut leer ik lopers zoveel mogelijk een juiste lichaamshouding aan. Door gebruik te maken van ontspanning in de looptechniek, wordt de kans op blessures zoveel mogelijk geminimaliseerd.  Dit verhoogt de succesgarantie op het slagen van de Running Therapie. Ik ben niet prestatiegericht, maar richt me op het proces: eerst techniek, dan afstand en snelheid is iets dat daardoor mag ontstaan.  Ik maak gebruik van vragenlijsten om inzicht te krijgen in mate van stress, conditie en welbevinden.  Gedurende de cursus ontvangen deelnemers tips over looptechniek, te volgen schema’s, ademhalingstechnieken en wordt er een logboek bijgehouden om voortgang te meten.
Ik ben van oorsprong Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, licentiehouder Looptrainer 3 bij de Atletiekunie, trailruntrainer en ik ben gecertificeerd Chi Walking en Chi Running instructeur.