Basis

Voornaam

Hugo

Achternaam

Wilhelmus

Inlognaam

movae

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

MOVaE

Bedrijfsadres

Breemakkergaard, 80

Postcode

6227HN

Woonplaats

Maastricht

Emailadres

hugo@movae.nl

Website

http://www.movae.nl

Algemeen

Mijn verhaal

MOVaE biedt bewegingsprogramma’s aan zoals hardlopen en wandelen, die een aanvulling kunnen zijn bij de behandeling van mensen met uiteenlopende (psychische) problemen en klachten. Ook voor mensen die (nog) geen klachten hebben maar graag een betere balans zoeken tussen arbeid (inspanning, sport, werk) en rust (herstel, ontspanning) kunnen bewegingsprogramma’s worden ingezet.
Onze bewegingsprogramma zijn gericht op jouw doelen, persoonlijke wensen en mogelijkheden. De activiteiten worden hierop aangepast. Bij het opstellen en uitvoeren van een bewegingsprogramma maken wij gebruik van onze ervaringen als hardlooptrainer en de uitgangspunten van runningtherapie.
De insteek is om uiteindelijk te gaan hardlopen in een rustig tempo. Indien hardlopen mentaal of fysiek niet mogelijk is dan bestaat er eveneens de mogelijkheid om te gaan wandelen, fietsen of andere bewegingsvormen.
Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden kunt u bij ons terecht voor een individueel traject, groepstrainingen of op maat gemaakte programma’s. Er is altijd sprake van begeleiding op maat, voor welke vorm u ook kiest.