Basis

Voornaam

Petra

Achternaam

Muller

Inlognaam

mullerp

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

2017- 2018: Sonnevelt opleidingen – Stress en Burn-out Coach; 2016 – 2017 Sonnevelt opleidingen – Beweegcoach; 2016 – 2017: Sonnevelt opleidingen – Vernieuwend coachen; 2005 – 2011: NIVRA-Nyenrode – Register Controller (RC)/ Executive Master of Finance and Control; 1994 – 2001: Vrije Universiteit – Bedrijfskunde financiële sector (drs.)

Specialisaties

– Drukke ambitieuze professionals die vol in het leven staat en doorgaans een drukke agenda hebben. En echt wel weten hoe goed voor zichzelf te zorgen maar het niet voor elkaar krijgen dat structureel in hun leven te integreren en je dat zo graag wilt. Jij wilt jouw eigen koers varen en je niet mee laten voeren door de waan van de dag.

– Professionals die last hebben van (chronische) stress en daaraan gerelateerde klachten, burn out

– Mensen met hartklachten

– Mensen met overgewicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

HartZinnig Coaching | Advies | Training

Bedrijfsadres

De Ruyterstraat 40

Postcode

1541 CW

Woonplaats

Koog aan de Zaan

Emailadres

petra@hartzinnig.nl

Website

http://www.hartzinnig.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Ik zet je in beweging zodat jij de wijstart van je hart kan volgen!

Ik ben Petra Muller: (vitaliteits) coach. Mijn ervaring als Risk & Compliance manager combineer ik met mijn passie voor bewegen in de natuur. Ik heb geleerd uit propvolle agenda’s en mezelf voorbijrennen. Een harde leerschool omdat ik juist tijdens het sporten jarenlang met hartritmestoornissen heb gekampt. Bewegen is fantastisch; fysiek voor een fit lichaam en mentaal voor een boost in je zelfvertrouwen en zelfzekerheid, je balans. En ook is het een prachtige uitlaatklep voor emoties. Voor een blijvende verandering is het luisteren naar je hart een belangrijk onderdeel. We gaan op zoek naar jouw intrinsieke drivers, denkpatronen en zienswijzen. Jouw balans tussen Body, Mind en Soul, zodat jij krachtig staat, vol energie en zelfvertrouwen! Dit doen we bij HartZinnig coaching | advies |training!

~ Het beste medicijn tegen stilstaan is bewegen; letterlijk en figuurlijk. Anders willen is anders doen en dat is best spannend en risicovol. ~

Door samen te trainen bereik je het uiteindelijk het mooiste resultaat en voldoening. Niet voor even maar duurzaam. Je krijgt inzicht in de persoon, jouw team en jouw bedrijf. Team- en persoonlijke ontwikkeling of verandertrajecten.

HartZinnig inspireert en gebruikt verschillende uiteenlopende tools om mensen te trainen; positief in beweging te zetten. En dat doen we: van hoofd naar hart, van inspanning naar ontspanning, van mond open naar mond dicht en vice versa. Paradoxaal? Nee, het is en-en!! HartZinnig traint letterlijk en ontwikkelt masterclasses op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en vitaliteit.

Het gedachtegoed van runningtherapie en bewegen voor je brein zijn het fundament bij onze trainingen: ontspanning door focus op ademhaling, spierkracht en uithoudingsvermogen.