Basis

Voornaam

Narda

Achternaam

Miedema

Inlognaam

narda_miedema

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

GZ-psycholoog | Runningtherapeut

Specialisaties

Breed gespecialiseerd in o.a. werken met mensen met diverse klachten, zoals burn-out, somberheid, stress, trauma, verslaving. Maar ook ter preventie van psychische klachten.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Een Goed Gesprek

Woonplaats

Noordwijk

Emailadres

info@eggnoordwijk.nl

Website

http://www.eggnoordwijk.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Mijn naam is Narda Miedema en ik ben blij jou hier te zien. Sinds 2009 heb ik als psycholoog ervaring opgedaan binnen de GGZ  met verschillende soorten therapie, waaronder Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, Mindfulness, Schematherapie, Oplossingsgerichte therapie en Runningtherapie. Ik heb ruime ervaring met het werken met mensen die verschillende soorten psychische problemen ervaren en diverse vragen en doelen hebben voor begeleiding.

In het recente verleden, wat voor mijn gevoel al eeuwen achter mij ligt, kampte ik met diverse ‘chronische’ lichamelijke ziekten. Het is niet voor niets dat ik het woord chronische tussen haakjes plaats. Een aantal jaar geleden besloot ik beter te worden, en dat is gebeurd door diverse dingen, waaronder hardlopen. Mijn droom was al jaren om over het strand te rennen en me vrij te voelen. Zo voel ik mij nu al een hele tijd. Dit heeft absoluut mijn optimistische kijk op de wereld versterkt en dit gevoel wil ik doorgeven aan jou, wanneer je mij die kans geeft!