Basis

Voornaam

Deike

Achternaam

Otte

Inlognaam

otted

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Fysiotherapeut, Master psychosomatische fysiotherapie, scholing in Chi Running, scholingen in preventie en behandeling van hardloopblessures, scholing in lichaamsbewustzijn, cursus medical taping concept, ervaring in het begeleiden van running therapie groepen

Specialisaties

Wij werken samen met een orthopedagoog van het GGZ (afdeling ASS) om ook mensen met ASS gerichte begeleiding te kunnen bieden bij het starten met hardlopen. Daarnaast kunnen de volgende doelgroepen bij ons terecht voor de runningtherapie:

– vrouwen die na de bevalling het hardlopen weer willen oppakken

– mensen met angst en stemmingsstoornissen, stressklachten, surmenage en burnout

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Fysioplus Oss

Bedrijfsadres

Gezondheidslaan 1E

Postcode

5342 JW

Emailadres

deike@fysioplusoss.nl

Website

http://www.fysioplusoss.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Ik ben Deike, en werk als psychosomatische fysiotherapeute en runningtherapeute bij Fysioplus in Oss. Met veel passie help ik mensen bij het vinden van oorzaken of instandhoudende factoren van hun klachten en de passende behandeling erbij. Mijn bijzonder interesse heeft daarbij de samenhang en wisselwerking tussen lichaam en geest.

Runningtherapie kan een mooie manier zijn om met een rustige training weer fit te worden, je lichaam en je persoonlijke grenzen beter te leren aanvoelen. De groepstraining runningtherapie heeft een gezamenlijke start. in 10 weken werk ik met de groep toe naar 30min aaneengesloten kunnen hardlopen. Daarbij coach ik de groep tevens op het gebied van ademhaling, lichaamsbewustzijn, ontspanning tijdens het lopen en core stability versterkende oefeningen.

Naast de groepstraining bestaat ook de mogelijkheid om voor individuele runningtherapie te kiezen.

Heb je vragen, kun je altijd contact met mij opnemen.