Bekijk profiel

Basis

Voornaam

Jonnie

Achternaam

Ploeg

Inlognaam

ploegj

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Fitness- en sportinstructeur (AIA-N Nederland),Ex-psychiatrisch verpleegkundige,Ervaringsdeskundig op het gebied van verslavingen en depressie / burnout.

Specialisaties

Verslavingsgedrag,Eetproblemen,Burnout en/of depressie,Minderwaardigheidsproblematiek,Alle stress gerelateerde klachten,Motivatieproblemen

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Runningtherapie De Ronde Venen, Motivatie in Beweging

Bedrijfsadres

Vinkenkade 75 -126

Postcode

3645AP

Woonplaats

Vinkeveen

Emailadres

Info@rtdrv.nl

Website

http://www.rtdrv.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Het is mijn visie dat problemen ontstaan als er sprake is van stilstand. Met Runningtherapie zet je zowel letterlijk als figuurlijk alles (weer) in gang. Het gaat niet om de prestatie, de snelheid of afstand die je rent, maar om de beleving van het lopen zelf. Daarmee kun je het contact met je lijf en geest herstellen en verbeteren. Dat bevordert je fysieke en geestelijke gezondheid.

Als enthousiast hardloper en met mijn jarenlange ervaring als sportinstructeur kan ik jou goed adviseren bij het hardlopen zelf.

Met mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van o.a. depressie, verslaving en burnout begrijp ik waar jij met Runningtherapie weer beweging in wilt krijgen.

Mijn missie is geslaagd als jij gemerkt hebt wat voor positieve invloed het regelmatig hardlopen heeft en vooral: als je na de cursus van 10 of 20 weken in beweging blijft. Dat is het recept voor jouw succes!