Basis

Voornaam

Marjolijn

Achternaam

Poppema

Inlognaam

poppemam

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Runningtherapie (Simon van Woerkom & Bram Bakker), Fysiotherapie (Hogeschool Utrecht), Gezondheidswetenschappen, afstudeerrichting Bewegingswetenschappen (University Maastricht), Docent Opleiding Fysiotherapie (Fontys Paramedische Hogeschool), hardlooptrainer (Atletiekunie)

Specialisaties

Psychosomatische therapie

Acceptance and Commitment Therapy

Mindfulness

Ademhaling & Ontspanning

Stressmanagement

Motivational Interviewing

Onderzoek, behandeling en preventie van sportblessures

Gangbeeldanalyse

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Marjolijn Poppema, fysiotherapie, runningtherapie en coaching

Woonplaats

Deventer

Emailadres

marjolijn@marjolijnpoppema.nl

Algemeen

Mijn verhaal

In beweging, door beweging, zowel fysiek als mentaal, dat is waar ik voor sta in mijn begeleiding.

Ik ben een gepassioneerde, gedreven, enthousiaste en kundige runningtherapeut, (hardloop) coach, (psychosomatisch) fysiotherapeut en bewegingswetenschapper. In mijn begeleiding zet ik de kwaliteiten van mijn holistische benadering, mijn empathisch vermogen, mijn positieve en persoonlijke aanpak en inzet in, om je te ondersteunen weer in je kracht te komen.

Samen gaan we op zoek naar wat jou in beweging kan brengen en houden, welke persoonlijke doelen je hebt, welke uitdagingen het leven je brengt en hoe je daar voor jou het beste mee om kunt gaan. Welke rust, ruimte en ontspanning jij nodig hebt om je weer beter te gaan voelen, zelfvertrouwen te krijgen, en je krachtiger te voelen.

Dit doen we door samen naar buiten te gaan, de natuur in, en te bewegen in de vorm die het beste bij jou past: wandelen of hardlopen. Ik loop heel graag een stuk mee op jouw weg in het leven!