Basis

Voornaam

Gonny

Achternaam

van Riessen

Inlognaam

riesseng

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

HBO life-coaching,Lichaamsgericht coachen met veel ademhaling,Trainer loopgroepen, Wandelcoaching,Nordic Walking trainer,Psychopathologie, BHV, Middelengebruik/medicijngebruik en bewegen, Schematherapie

Specialisaties

Stress

Burn-out

Persoonlijke ontwikkeling

Ontspanning

#samenhaarjemeeruitjezelf

Coaching en therapie vanuit de beweging

Perfectionisme

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Aves-coaching

Bedrijfsadres

Jacob Hop Erf 5

Postcode

1473 PR

Woonplaats

Warder

Emailadres

info@aves-coaching.nl

Website

http://www.aves-coaching.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Mijn naam is Gonny van Riessen en ik ben sinds 2007 werkzaam als Runningtherapeut bij een Verslavingsinstelling. Binnen deze functie heb ik veel ervaring opgedaan in het observeren van gedragspatronen. De manier van bewegen en het proces om werkelijk in beweging te komen zegt veel over het gedrag van de mensen. Door de vele oefenvormen en succeservaringen komen mensen tot een verandering. Dat is wat ik de afgelopen jaren bij velen heb gezien.

Samen met mijn collega (Psychomotorische therapeut) hebben wij vele succesvolle workshop gegeven aan collega’s die interesse hebben in het geven van Runningtherapie in de praktijk.

Daarnaast heb ik nog een eigen coaching bedrijf.
AVES-COACHING
Samen haal je meer uit jezelf
Mijn drijfveer is mensen in beweging zetten om tot inzichten te komen.

Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk, waar ik me richt op inhoud gedreven professionals, die zich ergeren aan dat wat niet gaat zoals zij voor ogen hebben. Ik leer je om je wilskracht en discipline op een ontspannen manier in te zetten. Dat zorgt ervoor dat je snapt waarom anderen anders te werk gaan dan jij.

Ik heb zelf altijd het idee gehad dat ik een ander niet nodig had. Dat ik alles zelf wel kon en moest. Dat betekent dat je het altijd druk hebt en het gevoel dat je er alleen voor staat. Uiteraard is dit niet zo. Door verschillende omstandigheden besloot ik dat het anders moest. Door in beweging te komen en samen met anderen een veranderingsproces ingang te zetten, ervaar ik dat het ook anders kan!

Mijn ervaringen wil ik graag met je delen, zodat je jouw wilskracht en discipline op een ontspannen manier kunt ontdekken en in weet te zetten. Dat zorgt ervoor dat je snapt waarom anderen anders te werk gaan dan jij. Je bent krachtig genoeg om de controle los te laten. Hierdoor heb je meer energie en minder stress in je lijf. Je bent hier trots op. Je geniet van wat jij hebt neergezet.

Als specifieke wens kun je kiezen om een hardloop-of wandelsessie onderdeel te laten zijn van jouw coachingstraject.

Mijn passie is hardlopen. Ik heb ruim 30 jaar loopervaring. Ik heb in het verleden veel wedstrijden gedaan en weet als geen ander hoe het is om successen en teleurstellingen te ervaren.
Bovendien ben ik geschoold als trainer loopgroepen bij de Atletiekunie. Ook daar heb ik verschillende cursussen gedaan om mijn kennis te vergroten en actueel te houden.