Basis

Voornaam

Mieke

Achternaam

Schras

Inlognaam

Schras

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Ik ben gediplomeerd psychodynamisch therapeut met een eigen praktijk. Daarnaast ben ik gecertificeerd coach hartcoherentie (ademhalingstechnieken).

Specialisaties

Ik ben een gespecialiseerd in behandeling van (faal)angst. Daarnaast werk ik vaak met cliënten die in een proces van verlies- en rouw zitten. Dat kan zijn na verlies van een dierbare, maar ook na verlies van gezondheid, werk, etc.

Voor reactivering na een lange periode van arbeidsongeschiktheid, ziekte of na een burnout kunt u eveneens bij mij terecht.

Daarnaast geef ik trainingen in mentale weerbaarheid.

Mijn ervaringen als therapeut maken dat ik binnen runningtherapie diverse interventies in kan zetten om samen met u een optimaal resultaat te bereiken.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Barnyard BV

Bedrijfsadres

Bonrepas 9

Postcode

2855 AA

Woonplaats

Vlist

Emailadres

info@barnyardbv.nl

Website

http://www.barnyardbv.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Hardlopen en therapie: twee van mijn interessegebieden die prachtig samenkomen in running therapie.

Ik doe al vele jaren aan hardlopen. Hoewel ik geen toploper ben, heb ik in 2019 de marathon van New York gelopen. Iets waarvan ik dacht: dat kan ik nooit. En toch is het gelukt! Voor mij “de kers op de taart”. Over onzekerheden heen stappen, tegen mezelf aanlopen: het was op meerdere vlakken een heel avontuur.

In mijn praktijk merk ik dat er behoefte is aan bewegen. Maar om dat om te zetten in daadwerkelijk bewegen is er vaak een drempel. Ik vind het een mooi om mensen te begeleiden deze drempel over te gaan en doelen te zien bereiken die zij voor zichzelf gesteld hebben. En dat hoeft uiteraard geen marathon te zijn! Elke zelfgekozen stap is goed.

Waarom “Barnyard”? Mijn praktijk is gevestigd in het prachtige, landelijke Vlist in Zuid-Holland in een schuur!