Basis

Voornaam

Natalie

Achternaam

de Snaijer

Inlognaam

snaijern

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Runningtherapeut, (hard)looptrainer via AtletiekUnie; yogadocent en ademhalingscoach; uitgebreide EHBO (inclusief reanimatie en AED); Jarenlang ervaring in en met het drukke bedrijfsleven. Deze combinatie is ideaal gebleken om jou te helpen in de Runningtherapie sessies, zodat je je geleidelijk aan steeds beter gaat voelen. Zowel lichamelijk en geestelijk.

Specialisaties

Als Runningtherapeut bied ik o.a. hulp bij klachten door stress, sombere gedachten, angstige gevoelens, burn-out en oververmoeidheid.
Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of vraag aan je huis- of bedrijfsarts of Runningtherapie iets voor je is.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Sparkle Sports / Runningtherapie Westvoorne

Postcode

3233 AS

Woonplaats

Oostvoorne

Emailadres

info@sparklesports.nl

Website

http://www.sparklesports.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Mijn naam is Natalie de Snaijer (1974) en ik ben oprichter van Sparkle Sports (Runningtherapie, hardlopen, yoga en vitaliteitstrainingen). Ik ben graag in beweging, zowel fysiek als mentaal: nieuwe dingen leren, vaardigheden ontwikkelen, kennis opdoen én kennis delen!

Mijn leven lang ben ik enthousiast sporter en geef ik sportles. Ik weet uit ervaring wat ‘beweging’ met je doet. Buiten in de natuur ben ik gelukkig. Het geeft mij energie en rust in mijn hoofd. Ik heb gekozen voor mijn passie en ben, na een jarenlange carrière in het bedrijfsleven, fulltime sportcoach sinds 2018.

Ik geef toegankelijke lessen op elk niveau om je vitaliteit te verbeteren. Ik geef (hard)loop- en beweegtrainingen, Runningtherapie en yogalessen. Mijn lessen zijn zoals ik zelf ben: down-to-earth en met een glimlach.

Mijn uitvalsbasis is de gemeente Westvoorne. Het is heerlijk sporten in dit prachtige en afwisselende natuurgebied vlakbij Rotterdam waar strand, duinen en bos samen komen.