Bekijk profiel

Basis

Voornaam

Magriet

Achternaam

Taselaar-Vegter

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Hardlooptrainer,All round Wandeltrainer,Beweegkuur instructeur,Persoonlijk Begeleider

Specialisaties

Enthousiasme,Doorzettingsvermogen,Kleurrijk, bewegingscoach, beweegkuur instructeur, geregistreerd runningtherapeut, aerobic instructeur, gym docent

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Kameleon-loopbegeleiding

Bedrijfsadres

Oude dijk 4

Postcode

9981 TK

Woonplaats

Uithuizen

Emailadres

Magriet@kameleon-Loopbegeleiding.nl

Website

http://www.kameleon-loopbegeleiding.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Magriet Taselaar- Vegter beoefent al jaren lang de hardloopsport en beleeft hier veel plezier aan. Ze begon voor zichzelf met hardlopen en sloot zich later aan bij een hardloopvereniging in de buurt. Hier werd ze gestimuleerd om haar grenzen te verleggen en bouwde haar hardloopervaring uit. Magriet wil meer mensen enthousiasmeren voor de hardloopsport, niet in het aantal kilometers maar in het plezier van hardlopen op zich.

“Hardlopen is goed voor de conditie, je voelt je sterker en vitaler. Zowel lichamelijk als geestelijk”, aldus Magriet. Ze besloot een assistent looptrainer cursus te volgen; het jaar daarop volgde de cursus looptrainer. Sindsdien traint zij verschillende hardloopgroepen in de regio Noord РGroningen.

Ze heeft vanaf toen veel mensen het plezier van het hardlopen bijgebracht. Door mee te trainen motiveert zij de lopers hun grenzen te verleggen. Zo schrijft Magriet hardloopschema’s op maat om deelname aan bijvoorbeeld een halve marathon te stimuleren.