Basis

Voornaam

Magriet

Achternaam

Taselaar-Vegter

Inlognaam

taselaarm

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Hardlooptrainer, Gediplomeerd Wandeltrainer, Beweegkuur instructeur, Persoonlijk Begeleider, Gediplomeerd Bootcamp trainer

Specialisaties

Enthousiasme,Doorzettingsvermogen,Kleurrijk, bewegingscoach, beweegkuur instructeur, geregistreerd runningtherapeut, aerobic instructeur, gym docent.

Magriet: “Als iemand mij benadert met de vraag of ik wil begeleiden bij het lopen, dan nodig ik hem of haar uit voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt plaats op mijn kantoor aan huis. We praten over de verwachtingen van de persoon en de therapie. We nemen de lichamelijke gesteldheid door. Zijn er klachten waar ik tijdens het hardlopen rekening mee moet houden? Als alles op een rijtje gezet is, dan maken we een afspraak om te gaan hardlopen. In overleg is veel mogelijk. We bekijken dan of persoonlijke loopbegeleiding geschikt is of dat juist in een groep hardlopen beter is.”

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Kameleon-loopbegeleiding

Bedrijfsadres

Oude dijk 4

Postcode

9981 TK

Woonplaats

Uithuizen

Emailadres

Magriet@kameleon-Loopbegeleiding.nl

Website

http://www.kameleon-loopbegeleiding.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Magriet Taselaar- Vegter beoefent al jaren lang de hardloopsport en beleeft hier veel plezier aan. Ze begon voor zichzelf met hardlopen en sloot zich later aan bij een hardloopvereniging in de buurt. Hier werd ze gestimuleerd om haar grenzen te verleggen en bouwde haar hardloopervaring uit. Magriet wil meer mensen enthousiasmeren voor de hardloopsport, niet in het aantal kilometers maar in het plezier van hardlopen op zich.

“Hardlopen is goed voor de conditie, je voelt je sterker en vitaler. Zowel lichamelijk als geestelijk”, aldus Magriet. Ze besloot een assistent looptrainer cursus te volgen; het jaar daarop volgde de cursus looptrainer. Sindsdien traint zij verschillende hardloopgroepen in de regio Noord РGroningen.

Ze heeft vanaf toen veel mensen het plezier van het hardlopen bijgebracht. Door mee te trainen motiveert zij de lopers hun grenzen te verleggen. Zo schrijft Magriet hardloopschema’s op maat om deelname aan bijvoorbeeld een halve marathon te stimuleren.