Basis

Voornaam

Ruud

Achternaam

Tielsema

Inlognaam

tielsemar

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Gecertificeerd runningtherapeut & hardlooptrainer (EFAA)

Specialisaties

– Runningtherapie programma vanuit een holistische benadering en gecombineerd met leefstijl adviezen, ademhalingsoefeningen, Tai-Chi Qigong oefeningen.

– Leefstijl coach & loopbaanbegeleiding

– BOCAM Therapeut (Traditionele Chinese Gezondheidskunde)

– Tai-Chi & Qigong Docent (SRTN)

– Guo Lin QiGong docent

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Runningtherapie Utrechtse Heuvelrug / Run4BodyAndMind

Bedrijfsadres

Nieuwe Dijk 7

Postcode

7741 NN

Woonplaats

Coevorden

Emailadres

info@run4bodyandmind.nl

Website

http://www.run4bodyandmind.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Ik ben Ruud Tielsema en al jaren actief als hardloper en ervaar nog steeds welke postieve effekten (hard)lopen heeft. Mijn motto ‘Hardlopen is voor mij ontspanning, meditatie en tijd om alles te overdenken. Zorgt voor de juiste balans tussen lichaam en geest‚Äù. Daarnaast beoefen ik diverse vormen en stijlen van Tai-Chi. Tai-Chi is vechtkunst, gezondheidsoefening en een weg tot levenskunst. Een van de kenmerken van Tai-Chi is het gebruik maken van de veerkracht van ontspannen spieren, de z.g. interne energie. Belangrijk zijn ontspanning, een goede lichaamshouding en het begrijpen van energiepatronen. Dit zorgt ervoor dat ik jarenlang ontspannen en blessure vrij loop.

Het is voor mij een uitdaging om mensen te helpen die door de hectiek van alledag de gezonde balans zijn kwijtgeraakt tussen lichaam en geest. De hectiek van alledag kan ik niet wegnemen maar ik kan wel vanuit mijn eigen ervaring helpen en motiveren de balans te hervinden.