Basis

Voornaam

Jessie

Achternaam

Klinkenberg

Inlognaam

UpandRunning

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Runningtherapeut, Professioneel Coach (NOBCO), AED en Reanimatie

Specialisaties

vitaliteit, burn-out, stress, leefstijl, balans werk-privé

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Up & Running Coach

Bedrijfsadres

Waalstraat 102-3, Amsterdam

Postcode

1079 EB

Woonplaats

Amsterdam

Emailadres

jessie@upandrunningcoach.nl

Website

http://www.upandrunningcoach.nl

Algemeen

Mijn verhaal

Ik ben Jessie Klinkenberg, na 19 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, heb ik me omgeschoold tot runningtherapeut (geregistreerd) en coach (NOBCO). Ik loop zelf al ruim 15 jaar recreatief hard. Ik ben eigenaar van Up & Running Coach https://www.upandrunningcoach.nl.

Beweging brengt je bij je eigen vitale levenskracht. Vanuit een fit en ontspannen lichaam, ben je in balans en functioneer je goed. Ik leg in mijn praktijk de nadruk op het ervaren van plezier in bewegen en zo boek je steeds met kleine stappen voortgang. Ik combineer lichaamsbeweging zonder prestatiedruk met coaching. Runningtherapie brengt je ontspanning door inspanning. Het buiten bewegen helpt lichaam en geest weer in balans te brengen en te houden.

Ik combineer vaak Runningtherapie met persoonlijke en/ of loopbaancoaching. Ik ben werkzaam in Amsterdam. Ik ben er vooral voor mensen die een betere vitaliteit willen, last van stress hebben, danwel tegen een burn-out aanzitten ofwel ervan herstellende zijn. Mensen die actief regie willen nemen in het vergroten van de veerkracht.
Ga voor meer informatie naar mijn website https://www.upandrunningcoach.nl of neem contact met me op via mail, WhatsApp of telefoon