Algemeen

Mijn verhaal

“Een reis van duizend kilometer begint met de eerste stap‚Äù LAO-TSE

Vanuit mijn passie voor bewegen, als buitensporter en oefentherapeut, breng ik graag mensen in beweging. Dit doe ik vanuit rust en ontspanning. Bewegen in de buitenlucht betekent voor mij vrijheid en geeft me een fris hoofd, maakt me energieker. Dat sterkt me tegen de stress van alledag en dat wil ik graag overbrengen.

Buiten bewegen, vooral hardlopen maakt je krachtiger. Je voelt de balans terugkeren tussen lichaam en geest. Combineer dit met een ontspannen ademhaling en ervaar daardoor rust in je lichaam en hoofd. Dit maakt dat je weer kunt herstellen. Door de combinatie van rust en inspanning word je je vermoeidheid en spanningen weer de baas. Je zult merken dat je meer energie krijgt en dat concentreren, focussen je weer beter afgaat.

Naast Runningtherapie hou ik me als oefentherapeut o.a. bezig met slaapproblemen, spanningsgerelateerde klachten en artrose.

Kom in beweging!

Basis

Voornaam

Marlous Wijffels

Inlognaam

wijffelsm

Opleiding & Specialisme

Kwalificaties

Oefentherapeut Mensendieck,Haptonomie (Academie voor Haptonomie Doorn),Slaaptherapeut

Specialisaties

Stress en burn-out gerelateerde klachten,Stemmingsklachten en vermoeidheidsklachten,Slaapproblemen,Ontspanningsoefeningen,Ademhaling/angst- en paniekstoornissen,Ontspannen loophouding

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Oefentherapie Zeeburg

Website

http://www.OefentherapieZeeburg.nl